Bröllopsmenyer 2023
Om ni önskar buffé till ert bröllop kan vi rekommendera de bufféer som vi presenterar längre ner på sidan. Vi tar 335kr/person för dessa bufféer.
Våra 3-rättersmenyer på lokalproducerade råvaror:
Meny nr.1
Förrätt: Laxröra på gravad regnbåge från Fogdö med smak av pepparrot toppad med smörstekt rågsmul på uppländskt ekologiskt rågbröd, rädisor och färska örter
Huvudrätt: Svensk hjortfilé/dubbelmarinerad uppländsk fläskytterfilé med ekologisk grönpepparsås, potatiskaka på KRAV-märkt potatis från Tierp och ekologisk haricotsvertssallad
Dessert: Chokladkräm med kaffesmak på KRAV-märkt kaffe från Lindvalls toppade med ekologisk vispgrädde och rommarinerade Ulvajordgubbar
Hjortfilé 495kr eller Fläskytterfilé 415kr
Meny nr.2
Förrätt: Ostruta på KRAV-märkta ägg från Uggelsta toppade med tångcaviar, picklad rödlök, ekologisk creme fraiche, ärtskott och örtolja
Huvudrätt: Rimmad regnbåge från Fogdö lax med vitvinssås på svenskt vin från Skåne, dillslungad färskpotatis på potatis från Tierp och citronmarinerad fänkål- och rädissallad
Dessert: Havtornsmousse på havtorn från Karby trädgård med ekologisk kolasås och karamelliserat bovete
415kr
Meny nr.3
Förrätt: Rostad uppländsk surdegstoast med getostkräm på getost från Gullspira gård, rödlök och ramslöksolja
Huvudrätt: Bakad svensk spetskål, brynt ekologiskt smör, balsammarinerade KRAV-märkta gotlandslinser, picklad rödlök, KRAV-märkt matvete från Sala och ekologisk citronkräm
Dessert: Ekologisk lemoncurdkräm med färska bär
415kr
Meny nr.4
Förrätt: Laxtataki på regnbåge från Fogdö med friterat rispapper
Huvudrätt: Lime- och chilimarinerad KRAV-märkt rostbiff från Uppland med nudelsallad, ekologisk chilimajonnäs och ingefärspicklad rödlök
Dessert: Ekologisk pannacotta med limesirap, uppländsk thaibasilika och hallon
415kr
Vi gör även snittar på lokalproducerade råvaror 40kr/person för 2 snittar av varje sort
I priset ingår uppläggningsporslin till bufféerna, planering med vår bröllopskoordinator och vin- och dryckesförslag från vår sommelier.
Vi tar en utkörningsavgift på 250kr i grundavgift och 75kr/mil tur och retur Uppsala.
Om ni önskar hjälp av vår personal tar vi 350kr/timme/personal.
Kontakta gärna Anna-Brita Onkenhout på brightwinewedding@gmail.com för mer information och eventuella förfrågningar!

Ett uttalande från en utav våra bröllopspar:
”Vi är otroligt nöjda med er catering, tack! Er personal var mycket bra att kommunicera med innan bröllopet. Personalen var lösningsorienterad under bröllopet. Mycket god mat, otroligt att ni löste det trots en plats långt ut i skogen, tack igen! Vi rekommenderar er alla gånger!”
Sommarbuffé för bröllop 335 kr/person
Solmogna tomater i gazpachon möter sältan i våran potatissallad med dragondressing. Om man ska äta en potatis i sitt liv då ska man äta en KRAV-märkt från Upplandspotatis! Lite hetta från chiliinlagd zucchini blir gott tillsammans med den ekologiska kycklingen från Hagby gård. Fläder- och jordgubbsdröm med vit choklad toppade med kolacrunch och Ulvagubbar.
Gazpacho på KRAV-märkta lokalproducerade tomater
Ostpaj med färsk timjan och rödlök på svensk extralagrad ost
Potatissallad med våran ekologisk dragondressing och KRAV-märkt potatis från Tierp
Svensk KRAV-märkt kyckling med rosépeppar- och citrondressing
Sommarinlagd ekologisk zucchini med färsk chili
Hembakta baguetter på KRAV-märkt mjöl från Sala
KRAV-märkt smör med ätbara blommor
Fläder- och jordgubbsdröm med vit choklad toppade med kolacrunch och Ulvagubbar
Vegetarisk vår- och sommarbuffé för bröllop 335 kr/person
Vem kan motstå bakad vitkål med brynt smör, färska örter och rostad spiskumminsås? En mättande buffé med många fina smaker, getosten från Gullspira gård passar så bra ihop med picklad rabarber och rädisor! Solros- och tomatpeston är den godaste peston vi ätit!
Bakad vitkål med brynt KRAV-märkt smör och färska örter
Potatiskaka på KRAV-märkt potatis från Tierp och KRAV-märkt ost
Rostad spiskumminsås på KRAV-märkt creme fraiche
Lakritsbakad ekologisk rödlök
Balsammarinerade KRAV-märkta linser från Gotland, med kapris och rödlök
Sallad med picklad rabarber, rädisor och KRAV-märkt getost från Gullspira gård
Hembakta baguetter på KRAV-märkt mjöl från Sala
Ekologisk solros- och tomatpesto
Cheesecake i glas på ekologisk citronfärskost, ekologisk kakcrunch och ekologiska bär
Johanna & Mat
Von Kraemers Allé 39
752 37 UPPSALA
Telefon catering
0709-349 578
Telefontid till cateringen kl.9-11 och 14-16 varje vardag
Telefon restaurang
018-701 12 00
Vid bokning av bord på lunchen ring restaurangen på telefon
018-701 12 00
E-post
info@johannaochmat.se