Bröllopsmenyer 2023

Om ni önskar buffé till ert bröllop kan vi rekommendera de bufféer som vi presenterar längre ner på sidan. Vi tar 335kr/person för dessa bufféer.

Våra 3-rättersmenyer på lokalproducerade råvaror:

Meny nr.1
Förrätt: Laxröra på gravad regnbåge från Fogdö med smak av pepparrot toppad med smörstekt rågsmul på uppländskt ekologiskt rågbröd, rädisor och färska örter
Huvudrätt: Svensk hjortfilé/dubbelmarinerad uppländsk fläskytterfilé med ekologisk grönpepparsås, potatiskaka på KRAV-märkt potatis från Tierp och ekologisk haricotsvertssallad
Dessert: Chokladkräm med kaffesmak på KRAV-märkt kaffe från Lindvalls toppade med ekologisk vispgrädde och rommarinerade Ulvajordgubbar
Hjortfilé 495kr eller Fläskytterfilé 415kr

Meny nr.2
Förrätt: Ostruta på KRAV-märkta ägg från Uggelsta toppade med tångcaviar, picklad rödlök, ekologisk creme fraiche, ärtskott och örtolja
Huvudrätt: Rimmad regnbåge från Fogdö lax med vitvinssås på svenskt vin från Skåne, dillslungad färskpotatis på potatis från Tierp och citronmarinerad fänkål- och rädissallad
Dessert: Havtornsmousse på havtorn från Karby trädgård med ekologisk kolasås och karamelliserat bovete
415kr

Meny nr.3
Förrätt: Rostad uppländsk surdegstoast med getostkräm på getost från Gullspira gård, rödlök och ramslöksolja
Huvudrätt: Bakad svensk spetskål, brynt ekologiskt smör, balsammarinerade KRAV-märkta gotlandslinser, picklad rödlök, KRAV-märkt matvete från Sala och ekologisk citronkräm
Dessert: Ekologisk lemoncurdkräm med färska bär
415kr

Meny nr.4
Förrätt: Laxtataki på regnbåge från Fogdö med friterat rispapper
Huvudrätt: Lime- och chilimarinerad KRAV-märkt rostbiff från Uppland med nudelsallad, ekologisk chilimajonnäs och ingefärspicklad rödlök
Dessert: Ekologisk pannacotta med limesirap, uppländsk thaibasilika och hallon
415kr

Vi gör även snittar på lokalproducerade råvaror 40kr/person för 2 snittar av varje sort

I priset ingår uppläggningsporslin till bufféerna, planering med vår bröllopskoordinator och vin- och dryckesförslag från vår sommelier.

Vi tar en utkörningsavgift på 250kr i grundavgift och 75kr/mil tur och retur Uppsala.

Om ni önskar hjälp av vår personal tar vi 350kr/timme/personal.

Kontakta gärna Anna-Brita Onkenhout på brightwinewedding@gmail.com för mer information och eventuella förfrågningar!

 

 

Ett uttalande från en utav våra bröllopspar:

”Vi är otroligt nöjda med er catering, tack! Er personal var mycket bra att kommunicera med innan bröllopet. Personalen var lösningsorienterad under bröllopet. Mycket god mat, otroligt att ni löste det trots en plats långt ut i skogen, tack igen! Vi rekommenderar er alla gånger!”

Sommarbuffé för bröllop 335 kr/person

Solmogna tomater i gazpachon möter sältan i våran potatissallad med dragondressing. Om man ska äta en potatis i sitt liv då ska man äta en KRAV-märkt från Upplandspotatis! Lite hetta från chiliinlagd zucchini blir gott tillsammans med den ekologiska kycklingen från Hagby gård. Fläder- och jordgubbsdröm med vit choklad toppade med kolacrunch och Ulvagubbar.

Gazpacho på KRAV-märkta lokalproducerade tomater

Ostpaj med färsk timjan och rödlök på svensk extralagrad ost

Potatissallad med våran ekologisk dragondressing och KRAV-märkt potatis från Tierp

Svensk KRAV-märkt kyckling med rosépeppar- och citrondressing

Sommarinlagd ekologisk zucchini med färsk chili

Hembakta baguetter på KRAV-märkt mjöl från Sala

KRAV-märkt smör med ätbara blommor

Fläder- och jordgubbsdröm med vit choklad toppade med kolacrunch och Ulvagubbar

Vegetarisk vår- och sommarbuffé för bröllop  335 kr/person

Vem kan motstå bakad vitkål med brynt smör, färska örter och rostad spiskumminsås? En mättande buffé med många fina smaker, getosten från Gullspira gård passar så bra ihop med picklad rabarber och rädisor! Solros- och tomatpeston är den godaste peston vi ätit!

Bakad vitkål med brynt KRAV-märkt smör och färska örter

Potatiskaka på KRAV-märkt potatis från Tierp och KRAV-märkt ost

Rostad spiskumminsås på KRAV-märkt creme fraiche

Lakritsbakad ekologisk rödlök

Balsammarinerade KRAV-märkta linser från Gotland, med kapris och rödlök

Sallad med picklad rabarber, rädisor och KRAV-märkt getost från Gullspira gård

Hembakta baguetter på KRAV-märkt mjöl från Sala

Ekologisk solros- och tomatpesto

Cheesecake i glas på ekologisk citronfärskost, ekologisk kakcrunch och ekologiska bär

Johanna & Mat
Von Kraemers Allé 39
752 37 UPPSALA

Telefon catering
0709-349 578

Telefontid till cateringen kl.9-11 och 14-16 varje vardag

Telefon restaurang
018-701 12 00

Vid bokning av bord på lunchen ring restaurangen på telefon
018-701 12 00

E-post
info@johannaochmat.se